shutterstock_413921638
shutterstock_513235816

If You Can Think It. We Can Make It

Wij gaan de uitdaging graag aan om in Bonheiden een event te organiseren met focus op beleving, samen met de lokale economie – jij dus – als centrale gast. Die ‘beleving’ nemen we niet zomaar in de mond, het is immers een heel krachtig promotieplatform voor jou als sponsor. Wil je dat klanten je zaak op een laagdrempelige manier leren kennen, op voorhand, tijdens en na het event? Tuurlijk wel! Je leest het goed, wij gaan voor jou verder dan de flyer of het logo in een folder, wij verweven de ziel van onze lokale ondernemingen in een formule die anno 2020 aanleunt bij de marketing die werkt … beleving.

Ondernemen is kansen zien en ervoor gaan, toch? ♡

De sponsorplaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

De deadline voor sponsoraanvragen is 20 april 2020.
Neem contact met ons op via bontastisch@webclix.be voor verdere vragen.

Waarom sponsoren?

Om Bontastisch-events mogelijk te maken, hebben we extra inkomsten nodig om een goede productie & organisatie neer te zetten. Ze zijn zuurstof om onze ondernemers zoals jij de ruimte te kunnen geven zichzelf kenbaar te maken, om de inwoners te laten kennismaken met je unieke producten of diensten, om samen te beleven en te genieten. Op Bontastisch ontmoet je klanten, integreer je je product of dienst in een van onze belevingen en geef kleur aan de uitdrukking ‘twee vliegen in één klap’. Met jouw steun maken we dat alles mogelijk en zorgen we ervoor dat jouw bijdrage niet onopgemerkt voorbijgaat.

What's in it for me?

En dat menen we. Een event sponsoren betekent meteen ook profiteren van een batterij aan marketingmogelijkheden die we onze sponsors aanbieden. We zorgen voor meer zichtbaarheid van jouw onderneming of producten tijdens het event en tijdens de weken en maanden die daaraan voorafgaan. Denk daarbij aan allerhande online & offline marketing, een social media-wall, radiospots, logozitjes en nog andere creatieve manieren om je in de kijker te zetten. Je kan er vanop aan dat we met onze marketingervaring de beste manier zoeken om je als ondernemer in de spotlights te zetten.

Return On Investment

Door een event als dit te sponsoren en gebruik te maken van onze marketingacties heb je op korte en lange termijn meteen een streepje voor op je concurrenten. Bezoekers van het event, zowel online als op de dag zelf, zullen je merk heel duidelijk herkennen en dankzij de klantenbinding die al op voorhand wordt gecreëerd, kan je dat warme contact gauw verzilveren. Vergeet trouwens niet dat we ook na het event de sponsors nogmaals een platform geven in de aftermovie en sociale advertenties.

Exclusieve toegang

Door te sponsoren teken je ook meteen in op allerhande extra voordelen. Zo zorgen we voor een heus vipgedeelte met exclusieve catering, bubbels en smaaksensaties van onze mede-organisator en meesterchef David Leysen. Of wat dacht je van exclusieve plaatsen tussen het modedefilé, toegang tot de afterparty met top-dj’s en dance acts, uitnodigingen voor vrienden en klanten? Heel veel mogelijkheden die we in enkele formules hebben gegoten.

Trendy

€ 75
  • vermelding op onze website
  • vermelding op sociale media
  • toegang voor 3 personen tot het vipgedeelte met exclusieve catering verzorgd door Brasserie Leysen
  • 1 fles cava voor je viptafel
  • 3 exclusieve plaatsen aan de runway

Bontastisch

€ 500
  • alle voordelen uit het Contemporary-pakket +
  • afterparty viptafel + 2 flessen cava
  • vermelding van je zaak op  radio Mechelen gedurende 2 weken voor het events en door onze dj’s tijdens het event

**deadline voor deze formule is 20 april 2020