We are a team. We love what we do.

Events becomes feelings, feelings become events.

Organisator

Andreea | 0486844776

Organisator

Tim | 0486130412

Organisator

David | 0479389159

ondersteunend

Gemeente Bonheiden

Design with love

Vormgeven aan een event is de krijtlijnen uittekenen van iets waar ondernemers en inwoners graag samenkomen. Het zit in ons DNA, het is wat we doen. Met plezier trouwens, want we weten hoe belangrijk dat is in tijden van online sociaal zijn.

Define with love

Samen met jou zetten we Bonheiden op de kaart en tonen we dat onze gemeente inderdaad verrassend veelzijdig is en heel wat in haar mars heeft. Het is de uitgelezen kans om de inwoners te laten kiezen voor lokale economie, want Bonheiden is fantastisch.

Create with love

Bontastisch, dat is creëren, dat is zoeken naar formules, dat is Bonheiden centrum omtoveren tot een bruisend event met steeds een andere unieke aankleding,  livemuziek, artiesten, dansoptredens, modeshows,  foodtrucks & drinks. En belevingen, zoveel belevingen. It’s what we do, it’s what we love, it’s what you love.

Organise with love

Een event organiseren doen we niet alleen, het is het resultaat van wat we samen kunnen doen, toch? Of om het met gevleugelde woorden uit te drukken: “Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is succes.” De dingen die we kunnen verwezenlijken door samen te werken. Team up with love.

Celebrate with love

Bontastisch, dat is een feest, een feest van onze inwoners en onze unieke ondernemingen. Daar doen we het voor. Laten we er een gelegenheid van maken om samen te komen, te genieten, om onze lokale handelaars, inwoners en buren beter te leren kennen. Because we can.

Enjoy with love

Genieten, het vormt de rode draad in het hele gebeuren. We willen iets organiseren waar iedereen met vrienden en familie lekker kan bijpraten in een ontspannen sfeer, waar nieuwe ontmoetingen en opportuniteiten om de hoek loeren en waar plezier hebben de bovenhand neemt.

Share with love

Alles draait in essentie om delen tijdens dit event, dat is ons doel. We zien kansen voor de lokale economie en willen die delen met de lokale gemeenschap, met de ondernemers, met de gemeente. Sharing is caring, Bontastisch.

Tune with love

Alone we can do so little, togheter we can do much.
Om Bontastisch alle kans te geven op groeien, doen wij graag beroep op jou, als onze sponsor. Zet mee de toon van hoe Bonheiden een nieuwe wind kan laten waaien door de kern.

From us, Bonheiden with love